Politică de Confidențialitate

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), iar dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Site-ul https://legally-binding.ro este deținut și administrat de către DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), având cod unic de înregistrare fiscală RO44396900, ce poate fi contactată la adresa de e-mail: office@legally-binding.ro și este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Care este scopul colectarii datelor?

Atunci când ne furnizați datele cu caracter personal, DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) le poate utiliza în următoarele scopuri:

· înscrierea în programul de fidelizare DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding)

· transmiterea de oferte, mesaje publicitare și de marketing

· informații despre promoții prin poștă, e-mail sau SMS

DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

· realizarea de rapoarte / analize;
· realizarea de informări în scopuri proprii;

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate pe găzduirea web.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră sunt accesate doar de către compania DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding).

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei noastre DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding).

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

 1. Dreptul la acces
  Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta compania noastră, DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.
 2. Dreptul la portabilitate
  Ori de câte ori DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.
 3. Dreptul la rectificare
  Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete. Dacă aveți un cont pe site-ul https://legally-binding.ro, sau sunteți membru DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră.
 4. Dreptul la ștergerea datelor
  Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) cu excepția următoarelor situații:
 • aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
 • aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
 • aveți o datorie neplătită la DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), indiferent de metoda de plată;
 • dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
 • datoria pe care o aveți la DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) a fost vândută unei terțe părți în ultimii trei ani sau în ultimul an pentru clienții decedați;
 • cererea dumneavoastră de acordare de credit a fost respinsă în ultimele trei luni;
 • dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.
 1. Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim
  Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în Dianga Benga – CABINET DE AVOC

AT (Legally-Binding). DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

 1. Dreptul la restricționarea prelucrării
  Aveți dreptul să solicitați ca DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:
 • dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
 • dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
 • dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
 • dacă DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal, astfel, compania cu care avem contract pentru GDPR, vă stă la dispoziție oricând aveți probleme sau întrebări, trimiteți mesaj la office@legally-binding.ro

Responsabilul cu protecția datelor:
Compania care se ocupă de prelucrarea datelor este DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding), acesta poate fi contactat la adresa office@legally-binding.ro

 1. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere
  Dacă sunteți de părere că DENISA BENGA – CABINET DE AVOCAT (Legally-Binding) vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

FII LA CURENT !

Abonați-vă acum și faceți parte din comunitatea noastră dedicată justiției și cunoașterii legii. Este simplu! Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și începeți să primiți newsletterul nostru informativ. Vă așteptăm cu brațele deschise în comunitatea LegallyBinding!