Termeni și Condiții pentru Cabinetul de Avocatură : Legally Binding

 • Serviciile oferite: Cabinetul de avocatură Legally Binding oferă servicii juridice în domenii precum dreptul civil, dreptul afacerilor, dreptul muncii, dreptul penal etc. Detalii privind serviciile oferite vor fi furnizate în funcție de solicitarea clientului.
 • Onorariu și facturare: Onorariul pentru serviciile oferite de Cabinet va fi stabilit în prealabil și va fi comunicat clientului. Onorariul poate fi bazat pe taxe orare, taxe fixe sau un aranjament personalizat, și va fi specificat în contractul de servicii.
 • Confidențialitate: Cabinetul se angajează să păstreze confidențialitatea informațiilor furnizate de client în cadrul relației avocat-client, cu excepția cazurilor în care există obligații legale de a divulga anumite informații.
 • Comunicare: Cabinetul va comunica cu clientul în mod corespunzător și va depune eforturi rezonabile pentru a răspunde în timp util la întrebările și solicitările acestuia. Comunicarea poate avea loc prin intermediul întâlnirilor personale, telefonului, e-mailului sau alte mijloace convenite.
 • Durata contractului: Durata contractului dintre Cabinet și client va fi specificată în acordul de servicii sau va fi în funcție de natura serviciilor solicitate.
 • Rescindere: Clientul sau Cabinetul pot rezilia contractul în orice moment, cu respectarea condițiilor stabilite în acordul de servicii.
 • Documentarea și păstrarea înregistrărilor: Cabinetul va documenta serviciile prestate și va păstra înregistrările legale relevante în conformitate cu standardele profesionale și reglementările legale aplicabile.
 • Conflict de interese: Cabinetul va informa clientul în cazul în care există conflicte de interese potențiale sau reale și va stabili modul în care acestea vor fi gestionate.
 • Jurisdicție și lege aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile [statul sau țara relevant] și orice dispute vor fi rezolvate în [localitatea sau jurisdicția relevantă].
 • Răspundere: Cabinetul se angajează să presteze servicii de calitate, dar nu garantează rezultate specifice. Răspunderea Cabinetului este limitată în măsura permisă de lege în caz de neglijență sau erori profesionale.
 • Modificări ale termenilor și condițiilor: Cabinetul poate modifica acești termeni și condiții și va notifica clientul cu privire la orice modificări. Utilizarea continuă a serviciilor Cabinetului după modificări reprezintă acceptarea acestora.

FII LA CURENT !

Abonați-vă acum și faceți parte din comunitatea noastră dedicată justiției și cunoașterii legii. Este simplu! Introduceți adresa dvs. de e-mail mai jos și începeți să primiți newsletterul nostru informativ. Vă așteptăm cu brațele deschise în comunitatea LegallyBinding!